• Гел гърди EQUILIBRA

Гел гърди EQUILIBRA

  • Производител: EQUILIBRA
  • Код на продукта: Гел гърди EQUILIBRA
  • Наличност: В наличност

ГЕЛ ГЪРДИ

7 БРОЯ ПЕРЛИ МОНОДОЗИ EQUILIFE КОНЦЕНТРИРАН, БЕЗ КОНСЕРВАНТИ,  БЕЗ ВОДА, ПУЛ ОТ ВИТАМИНИ И ТОНИЗИРАЩИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ, ТЕХНОЛОГИЯ SOFTGEL
С витамин А, Е и провитамин В 5 с хидратиращо и антиоксидантно действие. Обогатен с екстакт от женшен с тонизиращо действие и хвощ с еластична активност допринасят за възстановяване на тонуса и еластичността на кожата на гърдите. Бизаболола  съдържащ се в продукта има превантивно действие против зачервяването на кожата около гърдите. Употребата на активни компоненти само в чисто състояние, гарантират ефикасността и интегритета и съдържат точното количество на продукта. Перлите не са мазни, лесно се абсорбират и са практични и удобнни за пътуване.

Начин на употреба: Завъртете горния край на капсулата докато се скъса изцяло и приложете към гърдите сутринта и/или вечерта. Само за външна употреба. Дръжте далече от топлина и достъп на деца.Технологията SOFTGEL използвана за пакетирането осигурява качествата на компонентите да се запазят дълго време. Тоталното отсъствие на вода  прави Гел гърди на Equilife един изключително концентриран продукт. Препоръчано третиране: Ниво 1 – в продължение на 3 седмеци. Ниво 2 – в продължение на 5 седмици. Препоръчва се третирането да се повтаря регулярно, поне 4 пъти в годината. Продуктът е дерматологично тестван.