• Антицелулит EQUILIBRA

Антицелулит EQUILIBRA

  • Производител: EQUILIBRA
  • Код на продукта: Антицелулит EQUILIBRA
  • Наличност: В наличност

АНТИЦЕЛУЛИТ ПЕРЛИ МОНОДОЗИ

EQUILIFE КОНЦЕНТРИРАН, БЕЗ КОНСЕРВАНТИ,  БЕЗ ВОДА, ПУЛ ОТ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ С ВТВЪРДЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ, ТЕХНОЛОГИЯ - SOFTGEL
 

С концентрирани екстракти от бръшлян, фукус и див кестен, селекционирани поради техните качества срещу неестетичността на целулита. Обогатени с олио от бораджин допринасящ за по-добра еластичност на кожата. Без консерванти и без парфюми, това е един гел изследван за шоково третиране. Употребата на активни компоненти само в чисто състояние, гарантират ефикасността и интегритета и съдържат точното количество на продукта. Перлите не са мазни, лесно се абсорбират и са практични и удобнни за пътуване.

Начин на употреба: Завъртете горния край на капсулата докато се скъса изцяло и приложете към кожата на тялото, като масажирате отдолу нагоре. Само за външна употреба. Дръжте далече от топлина и достъп на деца.Технологията SOFTGEL използвана за пакетирането осигурява качествата на компонентите да се запазят дълго време. Тоталното отсъствие на вода  прави Антицелулит на Equilife един изключително концентриран продукт. Препоръчано третиране: Ниво 1 – в продължение на 3 седмици. Ниво 2 – в продължение на 5 седмици. Препоръчва се третирането да се повтаря регулярно, поне 4 пъти в годината. Продуктът е дерматологично тестван.